Veera liittyy Team Kelkkakuumeeseen kaudeksi 2017 27.06.2016

Veera Virtanen on solminut sopimuksen Team Kelkkakuumeen kanssa kaudesta 2017.

Viime talvena ensikosketuksen kelkkailun maailmaan ottanut Virtanen lähtee uuteen kauteen allaan Skidoon MX Z X-RS E-TEC.

"Mietin jo talven aikana kelkan vaihtoa muutaman kerran. Alusta saatiin Catissakin pelaamaan hienosti, mutta keula oli ainainen murhe. Tietenkin näin aloittelevana kuskina kaikki suurimmat viat löytyvät tangon takaa, mutta onhan se aina helpompaa jos laitteetkin toimivat. Kyselin sitten eri tahoilta suosituksia minkä kelkan sitä ostaisi ja suurin osa oli Skidoon kannalla"

Virtasella oli haussa toimivat paketti tulevalle kaudelle, jolloin kuskin on helpompi kehittää itseään. Kokemusta Team Kelkkakuumeen porukasta oli jo viime talvelta, kun yksin sprintteihin lähtenyt Veera pääsi porukan siipien suojaan viikonlopuksi.

"Teamin porukka vaikutti jo viime talvena ihan huikealta, antoivat vinkkejä ja auttoivat kun olin yksin reissussa. Varsinkin Lemströmin Susanna on ollut ihan korvaamaton apua. Nyt on kiva lähteä tulevaan kauteen kun tietää, että oppeja saa todella kovan luokan kuskeilta. Toivottavasti pystyn vastaamaan edes osaan minulle asetetuista odotuksista."

Myös alustapuolella asiat ovat varsin mallikkaasti Niko Korsumäki Racing vastaa nimittäin, että sillä puolella homma toimii. 

"Tunnen Nikon jo vuosien takaa karting puolelta ja luotto hänen tekemiseensä on kova. Ei jää menestys ainakaan kepeistä kiinni tulevalla kaudella!"

Mitkä ovat tavoitteet talvelle?:

"Tavoite on edelleen kehittää ensimmäisenä itseään, saada varmuutta ja karsia turhat virheet pois. Välimatkaa kärkeen on saatava kurottua kiinni ja olishan se makeeta loppukaudesta olla podiumilla. Joten joo sanotaan, että se ensimmäinen 3 kärkeen tulos on saatava ensi talvena. Ajan kaikki endurot ja sprintit, mutta jos on vähän saanut treenattua niin voishan sitä yhden kisan snocrossia koittaa, mutta en lupaa mitään!"

Miten valmistaudutaan kisoihin?:

"Mönkijällä on tullut ajettua, se on hauska tapa treenata perus salitreenin rinnalla. Osoitekkin muuttuun syksyllä Ouluun, ja heti kun lumet antaa myöten niin ollaan mahdollisimman paljon kelkan päällä. Kilometrejä vaan pitää ajaa mahdollisimman paljon."